Jordvarme anlæg

 

IVT Greenline - varmepumper til alle huse

 

IVT Greenline er en prisbelønnet serie af varmepumper, som henter varmen fra bjerg, jord eller søvand. Den varme som altid er oplagret i naturen forvandles med meget høj effekt til varme og varmt brugsvand.
IVT Greenline er Nordens mest solgte varmepumpe, og den høje virkningsgrad giver de bedste besparelser.

 

Moderne og sikker
Med IVT Greenline får man en moderne og sikker varmekilde for fremtiden. Den avancerede teknik gør varmepumpen meget driftssikker. Samtidig er varmepumpen let at betjene. Man skal blot indstille den ønskede temperatur og derefter nyde de lave energiomkostninger.

 

Gratis solvarme
Teknikken bygger på, at den oplagrede, gratis solvarme, som altid påfyldes naturligt, opvarmer væsken i en kollektorslange af plast nogle grader. I varmepumpens varmeveksler forvandles denne varme til varme til radiatorerne og til varmt brugsvand. Eftersom virkningsgraden i visse modeller er over 400 procent, er denne teknik alle nuværende kendte opvarmningsmetoder overlegen.


Den væske, som cirkulerer i kollektorslangen, indgår i et lukket system og er en giftfri blanding af vand og IPA sprit.

 

Det bedste, når der skal udskiftes varmesystem
IVT Greenline er det bedste valg, når den gamle varmekedel skal udskiftes. Uanset om man fyrer med el, olie, træ, pellets eller fjernvarme giver IVT Greenline store besparelser og et bedre miljø. Det gamle, snavsede fyrrum bliver et rent rum, som kan anvendes til noget mere hyggeligt.

 

Har man en ny varmekedel?
Også i de tilfælde, hvor varmekedlen og radiatorsystemet er af nyere dato giver IVT Greenline store besparelser. Her står varmepumpen for hovedparten af opvarmningen. Den nuværende kedel bibeholdes og kobles automatisk ind, hvis der er behov for tilsatsvarme på rigtigt kolde dage. Den dag varmekedlen er udtjent, er det nemt at opgradere varmesystemet med varmepumpen til en komplet løsning for varme og varmt brugsvand.